Mijn Lush stash || showergels

Text size: bigger / smaller

Aaah, showergels. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Helemaal niet als ze van mijn favoriete merk Lush zijn! Vandaar dat ik er ook zoveel heb :blush: (Alhoewel ik het stiekem nog wel vind meevallen – ik dacht dat ik meer had!) Het leek me wel eens leuk om jullie te laten zien welke showergels van Lush ik heb. En welke ik natuurlijk het liefst gebruik! Lees je mee?

Ik begin met de drie grote showergels, elke zijn 500 ml per stuk. Links staat Rose Jam (€29,95), één van m’n favoriete geuren! Ik houd niet van de geur van rozen, maar deze is heel lekker. Warm, lichtbloemig, een tintje rozen, ook stiekem een beetje fris.. Hot Toddy (€26,95) is een kruidige, winterse geur. Gember en kaneel zorgen voor een winterse ervaring onder de douche, en je warmt helemaal op van de heerlijke geur. Twilight (niet meer te koop) is mijn #1 geur van Lush. De geur is onbeschrijfelijk! Warm, lavendel, malt, wat zoet, heerlijk mysterieus. De beste geur die er is!

De medium showergels, 250 ml. Ook weer Twilight (niet meer te koop), daarnaast staat Snowcake (niet meer te koop). Deze kocht ik vorige week in de Lush Kitchen voor £10.25 (ruim 13 euro). Hij ruikt naar de populaire Snowcake zeep, en ook naar Smitten handcrème. Marsepein is de voornaamste geur die je ruikt. Heel zoet dus! Dan Snow Fairy (€14,95) die je ongetwijfeld kent. Mierzoet, ruikt naar veel te zoete snoepjes. Grass (€16,75) ruikt naar pasgemaaid gras. Zo’n unieke maar heerlijke geur! Zeker voor in de lente. Tot slot Happy Hippy, een enorm frisse citrusgeur die me meteen wakker maakt onder de douche. Perfect voor ’s ochtends!

En tot slot de kleintjes: 100 ml. The Olive Branch (€7,60) is een aparte geur, vrij Mediterraans. Ruikt een beetje kruidig, maar wederom een heerlijke, warme geur. Glogg (niet meer te koop) is een kruidige, winterse geur. Je ruikt kaneel, kruidnagel en sinaasappel. Hij is een tikje kruidiger dan Hot Toddy! Prince Charming (niet meer te koop) ruikt volgens blogvriendinnetje Roxanne naar diksap, haha. Maar ik vind hem lekker zoet, met een tikje citrus erin. Als laatst Ponche (niet meer te koop), een tropische fruitcocktail geur.

Dat waren mijn Lush douchegels! Een behoorlijke variatie in geur, zoals je ziet. Heerlijk om elke dag iets anders te kunnen kiezen! Ik verwacht wel dat deze stash enorm uitgebreid gaat worden dankzij de Lush sale die vandaag/morgen begint.. dan ga ik namelijk nog wat extra flessen in slaan! 50% korting, hellooo! Come to mommy :love:

Heb jij douchegels van Lush, zo ja welke?

16 Responses to Mijn Lush stash || showergels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën