Review: Lush Scrubee

Text size: bigger / smaller

Scrubee is populair. Ongekend populair. Ik kwam hem overal tegen op Internet – hij is een beetje viral gegaan. Lovende reviews everywhere. Lush heeft zelfs besloten hem permanent in het assortiment te houden, omdat hij zo goed verkoopt. Maar ik bleef volhouden dat ik niet nóg ee scrub nodig had, helemaal niet eentje die ruim 10 euro kost.
Totdat ik een weekendje bij één van m’n beste vriendinnetjes logeerde. Zij had Scrubee liggen en was ook lyrisch erover. “Probeer hem eens onder de douche morgenochtend!” And so I did. En ik raakte opslag verliefd. Vandaag introduceer ik Scrubee aan je. Wedden dat jij hem straks ook afrekent?

Scrubee is een scrub in vaste vorm. Hij kost €10,95 en weegt ongeveer 105 gram. Hij is onderdeel van de Moederdag collectie, maar er zijn geruchten dat hij óók in Nederland in het vaste assortiment komt. Lush kan dit echter niet bevestigen. Het is wel zo dat Scrubee nu ook in het vaste assortiment in Engeland en Amerika zit.

Scrubee is niet alleen een scrub, maar ook soort body butter. Hij bestaat grotendeels uit cacaoboter en sheaboter. Belangrijk dus met dit warme weer, is dat je hem niet in de zon ergens legt! Bewaar hem op een koele plek, dus te langer heb je plezier van Scrubee. Behalve cacaoboter en sheaboter, die enorm hydraterend zijn, bevat Scrubee ook honing, dat ontstekingsremmend werkt. Tevens bevat honing veel voedingsstoffen en antioxidanten. Scrubee bevat ook gemalen amandelen, dat zijn de scrubkorrels in dit product, net als kokosnootschil. Kokosolie, bergamotolie en sinaasappelolie hebben niet alleen een positieve invloed op de huid, ook dragen ze bij aan de onweerstaanbare geur van Scrubee.

Want ja, de geur van Scrubee is toch ook wel een dingetje om over te schrijven. De geuren van Lush zijn eigenlijk één van de redenen waarom ik verliefd werd op dit merk, en wanneer ik Scrubee ruik, voel ik weer precies die vlinders in m’n buik die ik jaren geleden ook had. Scrubee ruikt heel warm, maar ook zoet. Een soort mix van vanille, honing en toffee. Je zou kunnen zeggen dat hij erg naar Honey I Washed The Kids ruikt. Het is een geur die onmogelijk is om te haten – een geur die je het liefst de hele dag door ruikt. En dat kan ook! Lees maar verder.

Scrubee blijft, na gebruik, namelijk erg lang hangen op de huid qua geur. Maar eerst het gebruik zelf – heel simpel, eigenlijk. Je neemt Scrubee mee onder de douche en wrijft hem over je natte lichaam. Eerst moet het bovenste laagje eraf komen, want daaronder zitten de scrubkorrels. Gewoon in ronddraaiende bewegingen gebruiken en je zult merken dat hij niet alleen de huid exfolieërt, maar ook voedt en hydrateert. En daarbij moet je niet aan een vies, plakkend laagje denken, maar aan een zijdezachte huid die héérlijk ruikt.

Na het douchen dep je je huid droog en zul je de rest van de dag heerlijk ruiken en genieten van een zijdezachte, gevoede huid. Ik ben om, serieus! Ik heb er twee gekocht en ben zeker van plan om er meer te kopen, wanneer hij niet in het vaste assortiment komt. Maar dat hoop ik wel. Hoop je met me mee?

Scrubee kost €10,95 en is te koop in de webshop of in één van de Lush winkels. Let op: Scrubee is onderdeel van de Moederdag collectie, wees er snel bij als je hem wilt!

6 Responses to Review: Lush Scrubee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën