Review: Lush Lord of Misrule Shower Scream

Text size: bigger / smaller

Halloween is al voorbij, maar dat weerhoudt me er niet van om deze shower scream gewoon het hele jaar door te gebruiken! Deze groene shower scream prikkelt al je zintuigen onder de douche. Lees maar mee!

Lord of Misrule is dit jaar weer onderdeel van de Halloween collectie. Misschien ken je hem al van de afgelopen jaren, maar dan de bath bomb versie. Deze behoort al jaren tot de Winter collectie. De shower scream is er in drie formaten: 100 gram (€8,50), 250 gram (€16,95) en 500 gram (€26,95). In tegenstelling tot The Comforter die er zowel in showergel als shower cream is, is Lord of Misrule er alleen in shower cream. Het verschil is dat een shower cream minder schuimt dan een showergel, en romiger/dikker van substantie is.

Lord of Misrule bevat patchouli, zwarte peper, tarwekiemolie en vanille. Ik spot ook parfum in de lijst, ongeveer op de helft van de lijst. De felgroene kleur van de shower scream heeft hij te danken aan, uiteraard, de twee kleurstoffen in de lijst. Wat ik niet in de lijst terugzie maar wél in de shower scream zelf, zijn mini glittertjes!

De geur is wat lastig te omschrijven. Hij is zoet, met een klein kruidig tintje erin. Ik denk dat heel veel mensen hem wel lekker vinden! Ik vind het een winterse geur. Je ruikt zeker de zwarte peper erin, maar ook vanille zul je in de verte herkennen. Ik vind het een typische Lush geur, maar als je niet bekend bent met Lush, heb je daar natuurlijk geen hol aan.

De shower scream schuimt niet zo erg als een showergel, in het begin is dat eventjes wennen. De romige substantie smeert wel heerlijk uit, en maakt m’n huid enorm zacht na afloop. De geur is heerlijk en verspreidt zich gemakkelijk door je hele badkamer heen. Hij droogt m’n huid niet uit. Kortom, een heerlijke beleving onder de douche. Een topgeur, een leuke (kleur) substantie en een heerlijk resultaat. Gewoon, zoals we dat gewend zijn van Lush.

100g €8,50
250g €16,95
500g €26,95

Lush Lord of Misrule shower scream is te tijdelijk nog te koop in één van de Lush winkels of in de webshop.

Hoe lijkt deze griezelige shower scream jou?

2 Responses to Review: Lush Lord of Misrule Shower Scream

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën