Review: Lush Golden Pear Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

Dat ik deze niet eerder kocht, is een raadsel. Ik ben namelijk gek op de Golden Pear geurlijn, en deze mooie bath bomb is daar sinds kort ook onderdeel van. Helaas gaat hij er binnenkort ook weer uit, maar voor die tijd wilde ik deze toch nog even reviewen! Ik denk namelijk dat het een behoorlijk onderschatte bath bomb is. Vandaag ga ik deze peer in bad gooien, dus ben je benieuwd.. klik dan verder!

Wat is het?

Ingrediënten: Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Citroenzuur (Citric acid), Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Titanium Dioxide, Laureth 4, Kardemomolie (Elettaria cardamomum), Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Sandalwood Oil, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Cocamidopropyl-betaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Silica, Tinoxide, Coumarine, *Limonene, Parfum, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 45350, Kleurstof 77491 (Cl 77491)

Lush Golden Pear Bath Bomb kost €7,50 en is onderdeel van de tijdelijke Harajuku collectie, bestaande uit uiteenlopende 54 bath bombs. Golden Pear is een mooie bath bomb. Hij heeft de vorm van een peer én de geur van een peer. In het midden zit een flinke dot cacao- en sheaboter, heerlijk om de huid even goed te verzorgen en te hydrateren. Verder bevat hij kardemomolie — dit ingrediënt is antiseptisch, samentrekkend en verstevigend. Het verwarmt en ontspant vermoeide gewrichten. Braziliaanse sinaasappelolie is ontstekingsremmend en antiseptisch, en voegt uiteraard een zoete noot toe aan de geur. Sandelhout kalmeert, verzacht en zorgt voor een strakkere huid.

Golden Pear ruikt, zoals verwacht, naar peren. Sappige, verse persen, om precies te zijn. Nog iets zoeter dan perenijsjes. Het is een warme, fruitige en ietwat zoete geur. Door de warme, licht hout-achtige ondergrond is hij niet overheersend fruitig, maar juist goed in balans. Het is een heerlijke geur, en de geur is veel minder scherp dan de Golden Pear shower jelly.

Speel het filmpje af in 2160p kwaliteit en op volledig scherm voor de beste ervaring! Het filmpje speelt zich versneld af.

FILMPJES YOUTUBE

Mijn ervaring

Wanneer z’n kont het water raakt, komt er al explosief kleur van de bath bomb af. Voornamelijk oranje en geel, maar ook rode sliertjes zie ik door het water zweven, erg gaaf 😍 Hij dobbert door het bad en laat oranje en geel gekleurde schuim achter. Langzamerhand tovert hij het bad om in een prachtige kleurenshow, vol met schuim en sliertjes. Oranje wolken onder oppervlakte kleuren elke druppel in het bad, tot er een pastel oranje, perzik-achtige tint over blijft. De bath bomb is vrijwel opgebruist na een paar minuten, maar het middenstuk met boters blijft langzaam drijven en smelt tegelijkertijd.

De geur kon ik helaas niet ruiken tijdens het badderen, op een enkele vage vlaag na. Het water was onwijs mooi — van mij hadden er wel nog meer glitters in gemogen! Ik kon ze nu vrijwel niet spotten in het water. Wel kon ik duidelijk zien dat er een olie-laagje lag op het water; de boters! Het water maakte m’n huid dan ook zijdezacht, en ik voelde een licht vettig laagje op m’n huid wat m’n huid goed hydrateerde. Het bad was makkelijk schoon te spoelen na afloop. Ondanks de aanwezigheid van de boters, bleef er geen restje achter in bad.

Een heerlijke bath bomb! Als je gek bent op de Golden Pear producten, dan zou ik deze zeker eens proberen. Ik had hem nóg leuker gevonden als hij een euro of twee goedkoper was geweest — dan had ik hem zeker ingeslagen. Maar als ik met deze prijzen alle bath bombs die ik lekker vind moet inslaan die uit het assortiment gaan, mag ik wel een nier gaan verkopen. Voor mij blijft het dus bij deze ene keer, maar het was het zeker waard.

Lush Golden Pear Bath Bomb kost €7,50. Hij behoort tot de tijdelijke Harajuku collectie.

2 Responses to Review: Lush Golden Pear Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën