Lushmix: Cynthia Sylvia Stout shampoo, Rehab shampoo en Yellow Submarine Bath bomb

Text size: bigger / smaller

Ik hoor je denken — what the f is een lushmix? Nou, dat zal ik je eens vertellen. Ik heb de afgelopen jaren veel Lush producten gehad waar ik foto’s van heb gemaakt, ze heb gebruikt, maar nooit een artikel over ze heb geschreven. En dat is zonde, want veel producten gebruik ik nog steeds, waardoor ik heel goed kan vertellen hoe dat product bevalt. Daarom heb ik Lushmix bedacht — een artikel met daarin 3 Lush producten die ik review. Vandaag zijn dat twee heerlijke shampoo’s en een vrolijke bath bomb! Ben je benieuwd, lees dan verder.

Lush Rehab shampoo

Mijn favoriete shampoo van Lush is toch wel Rehab. En het is raar dat ik deze nog nooit gereviewd heb, want hij is het echt waard om te reviewen. Hij is bedoeld om huidhoofd en haar weer op te knappen door middel van werkzame ingrediënten. Carrageenextract is het ingrediënt dat op de tweede plek staat, wat betekent dat er hier heel veel van in zit! En dat is fijn, want carrageenextract is een soort gelei (verkregen uit zeewier) dat enorm hydraterende eigenschappen heeft. De shampoo bevat ook nog papaya (stimulerend en oppeppend), ananassap, fijn zeezout, kiwisap (reinigend en voedend), mangosap (reinigend), jojoba-olie, olijfolie (hydraterend en beschermend), amandelolie, lavendelolie, pepermuntolie, rozemarijnolie en jeneverbesolie. De overige natuurlijke ingrediënten werken ook hydraterend, reinigend en/of zorgen voor de lekkere geur.

Rehab ruikt heerlijk, heel fruitig en fris. Je ruikt de pepermunt erin goed, erg lekker! Je hebt van deze shampoo niet veel nodig, hij is zuinig in gebruik en schuimt zeer goed, waardoor je makkelijk het product verdeelt over je hoofdhuid. Na het uitspoelen ruik je de geur nog subtiel in m’n haar. M’n haar is zachter, glanst mooi en valt prettiger als ik het met Rehab heb gewassen. Op de lange termijn heeft Rehab voor mij niet echt voordelen — ik heb geen problemen met mijn haar of hoofdhuid. Maar volgens reviews lees ik wel dat veel mensen minder lastig hebben van schilfers en/of jeuk.

Lush Rehab shampoo
€8,95/100 gram
€17,95/250 gram
€29,95/500 gram

Cynthia Sylvia Stout shampoo

Deze shampoo is enorm geliefd bij m’n moeder, maar ook ik mag hem graag gebruiken als ik bij haar ben! Deze shampoo bevat stout bier, wat zeer rijk is aan proteïne en je haar dus sterker zou maken. Er zit ook fijn zeezout in (geeft volume), citroensap (voor glans), cognacolie en citroengrasolie (ontstekingsremmend). De geur is even wennen, het is wel een beetje een bierlucht, maar ook wat fris dankzij de citroen erin.

Als ik deze shampoo gebruik is m’n haar minder pluizig en glanst het meer. Ik merk echt dat er flink wat citroen in zit, want daar gaat je haar zó van glanzen!

Yellow Submarine Bubble Bar

Deze vrolijke onderzeeër is een heerlijke tropische bath bomb. Niet alleen vind ik hem er leuk uitzien, ook zitten er flink wat fijne ingrediënten in! Braziliaanse sinaasappelolie, korianderzaadolie en citroengrasolie zorgen voor frisse en tropische geur. In bad is hij leuk om te zien — geel en roze, heel vrolijk. Het schuim voelt zacht aan en de hele badkamer is gevuld met de tropische geur. Ik vind dit een leuke bath bomb! Ik word er opgewekt en vrolijk van. 🌞

Lush Yellow Submarine Bath Bomb (€5,75)

Welke van deze drie producten spreekt jou het meest aan?

4 Responses to Lushmix: Cynthia Sylvia Stout shampoo, Rehab shampoo en Yellow Submarine Bath bomb

  • De bath bomb heb ik ergens vorig jaar ook gehad, rook heerlijk! Van beide shampoo’s heb ik al eens een sample gebruikt, maar aanschaf naar een grotere fles is het nog niet geworden. Snel wel eens doen, want ze bevielen me beide zeer!

  • Oh, Cynthia Sylvia Stout klinkt top! Stout is *toevallig* mijn favoriete bierstijl. ;-) Ik heb destijds in Praag een aantal haarverzorgingsproducten en een handcrème op basis van Tsjechische pils gekocht. Binnenkort eindelijk maar eens reviewen!

  • Wat een leuke mix-review zeg. De Rehab shampoo klinkt wel echt fijn. Wat fijn dat er zoveel goede ingredienten inzitten en dat hij je haar fijn aan laat voelen. De bier-shampoo vind ik ook best een unieke. Ik denk dat de geur mij persoonlijk heel erg tegen zal staan, maar als het goed werkt is het dat denk ik wel waard. Heel chill dat hij zoveel glans geeft. En wat dikker haar kan ook nooit kwaad (bij mij tenminste). De bath bomb ziet er ook zo leuk en vrolijk uit, ik heb hem nog nooit eerder gezien!

  • Die shampoo met stout bier vind ik cool! Vroeger had je (was dat van Guhl?) een heuse biershampoo. En ja, ik heb ooit mijn haar gewassen met bier. Ik weet nog wel dat het er heel stevig van werd. Deze shampoo is natuurlijk veel beter en ik ga hem zeker onthouden, ik wil wel weer eens dat mijn haar mooi gaat glanzen. (en dan niet omdat het vet is, hihi)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën