Review: Lush Plum Rain douchegel

Text size: bigger / smaller

Jaaa, eindelijk weer een nieuwe douchegel in het assortiment. Als die-hard Lush fan zit je daar natuurlijk wel eeuwig op te wachten. Ik kende Plum Rain uit Engeland al, maar had toen ooit van iemand een sample gekregen. Nu heb ik een eigen 250 gram fles, veel beter. Ik ga je vandaag alles vertellen over deze nieuwe aanwinst! Lees je mee?

Deze paarse beauty is in drie formaten verkrijgbaar. Zelf heb ik de 250 gram, waarmee je lekker lang doet – deze kost €14,95. Plum Rain is één van de weinige douchegels die als hoofdingrediënt niet water bevat! Plum Rain’s eerste ingrediënt op de lijst is Japanse Pruim-infusie. Dat verklaart een hoop, aangezien plum ‘pruim’ betekent. Verder hebben ze er nóg een portie pruimensap ook toegevoegd, want als er één geur is waar je vrolijk van wordt, is het de geur van pruimen. De term zuurpruim is dus, in deze context, een beetje misplaatst. Verder zit er ook Siciliaanse mandarijn-olie in de douchegel, alsmede carrageen-zeewier voor een hydratatie boost. Kortom – Plum Rain is goed voor je humeur én voor je huid.

De substantie van de douchegel is niet als de andere douchegels van Lush. Deze is namelijk wat ‘snotterig’, dankzij het carrageen-zeewier erin. Dit glibberige goedje zorgt niet alleen voor hydratatie, maar ook dat de substantie wat minder ‘vloeibaar’ wordt. De geur is werkelijk waar lekkerder dan ik in gedachten had. Lekkerder dan m’n sample van toentertijd. Een ongelofelijk lekkere bessengeur, fruitig en zoet. Eentje die je absoluut móet ruiken als je in de buurt bent van een Lush winkel. Tip: gebruik hem ’s ochtends, werkt wonderen voor je ochtendhumeur!

Onder de douche is Plum Rain heerlijk, precies zoals ik verwachtte. Fruitig, opwekkend, opvrolijkend, een substantie die zich heerlijk laat verdelen over het lichaam. De badkamer die na afloop nog vrolijk na geurt en je huid die zacht aan voelt. Ja, dit is een topper die zo snel mogelijk in jouw badkamer moet belanden.

100 gram – €7,45
250 gram – €14,95
500 gram – €24,95

In de Engelse webshop van Lush verkopen ze ook een kilo Plum Rain. Deze kost £32.95 :happy: In Nederland koop je Plum Rain in een Lush winkel of simpelweg in de webshop.

3 Responses to Review: Lush Plum Rain douchegel

  • Wat een práchtige kleur heeft deze, zeg! Ik ben alleen bang dat hij iets te zoet voor me is. Ik ruik niet graag naar fruitsnoepjes, hihi.

  • Ik heb al veel te veel douchegeld vind ik zelf maar ik weet ook wat jij hebt staan, dus wellicht moet ik mezelf dit gewoon gunnen als mijn vakantiegeld binnen is. I love Lush en ik heb er op het moment echt bijna niks meer van en dit klinkt als een hele fijne douchegel!

  • Heb een klein testertje van plum rain gekregen bij m’n bestelling en ik vind t echt wel ruiken naar een zuurpruim ? Ik vind m verschrikkelijk en heb t ook weggegeven ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën