Review: Lush The Experimenter Bath Bomb

Text size: bigger / smaller

De nieuwe bruisballen van Lush, die onlangs aan het assortiment werden toegevoegd, trokken direct m’n aandacht. Leuke vormen, mooie kleuren, en als ik de beschrijvingen moest geloven, zouden de geuren ook hemels zijn. Genoeg reden voor mij om alle nieuwe bruisballen te bestellen! Vandaag laat ik je The Experimenter zien. Lees/badder je mee?

“The Experimenter is prachtig, wanneer je deze bath bomb in je badwater laat vallen creëer je kunst. Laat je hypnotiseren door het schitterende kleurenspel en geniet van de heerlijke geuren van Fair Trade vanille absolue, tonka en vetivert. En als je goed luistert…”

The Experimenter weegt 180 gram en kost €5,95. Het is een vrij grote bruisbal, welke je in principe in tweeën zou kunnen hakken of snijden. De geur van The Experimenter is een veelbesproken geur; heel veel mensen vinden hem naar rook ruiken. Ikzelf vind hem ruiken naar een kampvuur, hij heeft een beetje vanille-achtige, rokerige geur. Heel apart, maar zeker niet vies, vind ik. De kleuren van The Experimenter bestaan uit alle kleuren van de regenboog, wat zorgt voor een enorm kleurenspektakel in bad. Het schijnt zelfs dat geen enkele The Experimenter hetzelfde is – allemaal zorgen ze voor andere kleurcombinaties in bad!

INGREDIËNTEN: Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Parfum (Perfume), Knettersnoep, Vetiverolie, essentiële (Vetiveria zizanoides), Tonka-absolue (Dipteryx odorata), Fair Trade Vanille absolue (Vanilla planifolia), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Titaniumdioxide (Titanium Dioxide), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), *Coumarine (*Coumarin), *Limonene (*Limonene), *Eugenol (*Eugenol), *Linalool (*Linalool), Calcium Sodium Borosilicate, Tin-oxide (Tin Oxide), Gouden glitter, Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 45410 (Colour 45410), Kleurstof 45350 (Colour 45350)



Wow! Wat een kleuren. The Experimenter zit barstensvol kleuren, echt geweldig om te zien. De rokerige geur verdwijnt naarmate je hem in bad laat vallen, dan begint de bruisbal meer naar vanille te ruiken. Er schijnt ook knettersnoep in de bruisbal te zitten die je kunt horen, maar zelf heb ik dit niet gehoord (ik lette er ook niet op). De geur die aanwezig was, was heerlijk! Heel warm en zoet, typisch zo’n Lush-geur.

Nadat alle kleuren met elkaar vermengd zijn, blijft er een blauwgroene kleur achter in het bad. Niet echt een aantrekkelijke kleur! Ook zijn er kleine gouden glittertjes te zien onder water, dit maakt de kleur wel weer goed :inlove: Zou ik hem opnieuw kopen? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Misschien een aantal keer, maar m’n favoriet is het niet. De kleuren zijn erg leuk en de geur is lekker, maar er zijn bruisballen van Lush die óók mooie kleuren hebben én lekker ruiken. Lastig, dus! In ieder geval wel een aanrader om eens te proberen.

Lush The Experimenter kost €5,95 en is te koop in de webshop of in een Lush winkel.

6 Responses to Review: Lush The Experimenter Bath Bomb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën