Tekstgrootte: groter / kleiner

Hoi allemaal!

Even een snelle update tussendoor. De menubalk hierboven heeft een make-over gekregen vandaag. Ik heb onder Handig een aantal handige pagina’s geplaatst, zoals ingrediëntenlijst uitleg, tips over bepaalde Lush artikelen, etc. Ook heb ik Lush productreviews toegevoegd. Als je met je muis erop gaat staan, klapt er een menu uit waar je heel makkelijk alle categorieën kunt zien. In de betreffende categorieën vind je nu reviews van producten!
Bij Mijn Lush vind je artikelen die over mijn stash gaan, maar ook shoplogs en wishlist. Alles op datum van oud naar nieuw gesorteerd.

Ik hoop dat het makkelijker is om een review op te zoeken nu. Of misschien wil je gewoon lekker reviews van een bepaalde categorie lezen? Ik zou zeggen, snuffel even rond.
En laat me even weten of jullie dit een leuke toevoeging vinden! Of wat er beter zou kunnen. Bedankt!

2 reacties op dit artikel Menubalk heeft een update gekregen, reviews nu makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans, maar ook alles op het gebied van natuurlijke en dierproefvrije cosmetica.

Follow
Waar is Oh Fashion?

M E D E D E L I N G
Mijn vorige blog Oh Fashion is momenteel offline maar komt z.s.m. weer online. Ik zal daar nog heel soms wat artikelen, die op deze blog niet passen, plaatsen. Deze nieuwe blog zal uitsluitend nog over Lush en vega(n) / dierproefvrije cosmetica gaan.

Kies een ander thema
Stuur een berichtje