Mijn foto’s van Lush Liverpool

Text size: bigger / smaller


Hey allemaal! Vanaf het moment dat ik terug was uit Liverpool wilde ik de foto’s van de nieuwe winkel al online gooien, maar door al het reviewen van de nieuwe producten, kwam het er steeds niet van. Inmiddels ben ik er eventjes voor gaan zitten, dus alsjeblieft: geniet van een shitload foto’s van de nieuwe en tevens grootste Lush winkel ter wereld: Lush Liverpool Spa. Ik wil Ruby van Lush Nederland bedanken voor het regelen van een tour daar, en ook ben ik het personeel in Lush Liverpool heel dankbaar voor het geven van de tour, ons helpen met het zoeken van producten en het gezellige kletsen met een aantal personeelsleden 💚
Lush Movis, Fresh Farmacy and Coalface


Fresh facial cleansers
Lush Cookie Dough


Lush Mint Julips


Lush lip balms


Lush lip scrubs


Lush 9 To 5 Cleanser
Glow sticks, solid highlighters


Lush naked shower gels


Lush soaps


Lush Banana Co-Wash


Lush Mango Co-Wash


Lush Coconut Co-Wash


Lush Hair Necessities Conditioner


Lush Black Hole Sun Pressed Conditioner Bar


Lush The Golden Cap Pressed Conditioner Bar


Lush Shield Damage Control


Lush Super Milk Conditioning Spray


Lush Willow The Wisp Thickning Serum


Lush #Gains Protein Spray


Lush Drop and Roll Hair Mousse


Lush Hair Custard Hair Dressing


Lush Goddess Hair Moisturiser


Lush On Edge Edging Balm and Lush The Invisible Dry Oil


Lush Renee’s Shea Soufflé Hair Balm


Lush The Hairdresser’s Husband Hair Spray


Lush Punkawalop


Lush Giants Gel


Lush There’s Something About Rosemary Styling Balm and Lush Poseidon Styling Balm


Lush Millenial Cream


Lush Curl PowerLush The Invisible Dry Oil


Lush On Edge Edging BalmLush Wasabi Shan Kui Shampoo
Lush Time Traveller FUN


Lush Glow Worm FUN


Lush Quicksand FUN


Lush Rainbow FUNLush bath oilsLush Mmmelting Marshmallow Moment Bath Oil


Lush Revelations Bath Oil


Lush Floating Island Bath Oil


Lush Flower’s Barrow Bath Oil


Lush Hold On Bath Oil


Lush Imp-atient Bath Oil


Lush Let’s Get It On Bath Oil


Lush Take Flight Bath Oil


Lush Love Is The Way Bath OilLush Validation Shower Bomb


Lush Supernatural Powers Shower Bomb


Lush Love Shower Bomb


Lush Wake Up Call Shower Bomb


Lush Supernatural Powers Shower Bomb and Lush Comfort Zone Shower Bomb


Lush Meditation Shower Bomb and Lush Not Sleepy Shower Bomb


Lush Red Pill Shower Bomb and Lush Blue Pill Shower Bomb


Lush Not Sleepy Shower Bomb and Lush Tantric Energy Shower BombPick and mix! Choose your own flowers and herbs to add to the bath bomb. Such an amazing idea.

Lush Crazy Train Bath BombSpa


Lush Amsterdam Knot Wrap (employee not included)

Lush Soy Bran Exfoliator

Don’t mind me, just awkwardly posing for the photo

5 Responses to Mijn foto’s van Lush Liverpool

  • Wow, dat ziet er echt enorm uit daar! Wel heel gaaf dat je daar bent geweest!! *heart*

  • Twee woorden: holy shit! Misschien maar goed ook dat jij de producten op m’n lijstje voor me uitgezocht hebt, want ik zou zó overweldigd zijn?! Ik vond Lush Oxford Street al heftig, haha. Al die Bath Oils bij elkaar, zo mooi – en gevaarlijk, want ze lijken wel eetbaar. ? En een gevaar voor de portefeuille om alle Harajuku Bath Bombs in het echt te zien, denk ik zo.

  • Wat een giga winkel is het toch, ik ben vaak ook een beetje overwhelmed als een winkel zo groot is… Ik hoop er toch nog wel een keer heen te kunnen. In September vlieg ik weer op Liverpool voor mijn werk maar geloof niet dat er weer een mogelijkheid in zit om de Lush winkel te bezoen :( all work ben ik bang

  • Wow, wat een mooie winkel! Die muren met Bath bombs!!

  • Wow, wat een prachtige foto’s. Ik word er zo hebberig van. Ik ben nog geen jaar Lushfan en zou heel graag naar Liverpool gaan. Helaas heb ik geen vriendinnen die ook gek op Lush zijn. Ik zou denk ik mij niet in zou kunnen houden. Ik ben vooral gek op de naked produkten. Die naked douchegels zien er prachtig uit. De geuren die in Nederland te koop zijn vind ik helaas niet lekker. Ik zou ook graag de Ro Argan bodyconditioner uitproberen. Niet naked maar die ruikt volgens mij zo lekker.

    Hoeveel dingen heb jij zelf gekocht? Lijkt mij zo moeilijk om niet helemaal los te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën