Winactie ♥ Lush pakket en Niet-Lush pakket

Text size: bigger / smaller

Hoi allemaal! Omdat ik zo blij ben met m’n nieuwe blog, en natuurlijk met jullie als bezoekers, leek het me leuk om een winactie te doen. Je kunt kiezen uit twee pakketjes, eentje met Lush producten en eentje met niet-Lush producten!

In het eerste pakket zitten een aantal Lush favorieten van mij, zoals Ultrabland gezichtsreiniger, Bûche de Noël gezichtsreiniger, Cinders showergel en Golden Wonder bath bomb. Ook zit er Peachy bath bomb bij van de Valentijnsdagcollectie, maar ook de Tender Is The Night naked showergel — deze is niet meer te koop! Ook nog twee lekkere zepen, een bodylotion, twee shower jellies, en wat samples!

In het tweede pakket zitten ook wat favorieten van me, zoals de Secret deostick. Naar mijn mening echt de beste deodorant ooit! De maskertjes van Yes To.. doen altijd heel veel goeds voor mijn huid, dus die mochten ook niet ontbreken. Verder zitten er lekker veel grote samples in, nieuwe make-up, Yankee Candle wax melts (uit Amerika!) en nog meer.

Hoe doe je mee?

 • Laat een reactie hieronder achter met de keuze van je pakket. Laat ook weten welke stappen je hebt gedaan. Laat ook een geldig e-mailadres achter! (verplicht)
 • Volg Oh My Lush op Bloglovin (verplicht)
 • Volg Oh My Lush op Facebook (+1)
 • Deel het bericht van de winactie op Facebook (+1)
 • Volg Oh My Lush op Instagram (+1)

Je kunt dus 4x kans maken als je alle stappen doet. 😊 Veel succes allemaal, en bedankt voor al jullie bezoekjes, reacties en mailtjes!

Pakket 1

Pakket 2

De winactie loopt af op 7 februari, de winnaars worden dan gemaild. Mocht je binnen 2 weken niet reageren, wordt er een andere winnaar getrokken. De winnaars worden random gekozen met Random.org. De winactie is open voor mensen uit Nederland en België. Niet voor deelnemers van prijsvraagfora of voor prijsjagers/winactie-jagers. En alsjeblieft géén standaard rijmpjes. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

120 Responses to Winactie ♥ Lush pakket en Niet-Lush pakket

 • Ik doe heel graag mee aan deze winactie :) Zo graag, dat ik alle stappen heb doorlopen, ik volgde je overigens al op FB, want daar las ik dus over deze toffe winactie. Natuurlijk ga ik voor pakket 1, oftewel: het Lush pakket :)

 • Oeee! Ik waag graag een kansje! Ik volgde je al tijden op alle kanalen maar zag dat ik Insta nog miste. ☺️ Heb de actie gedeeld op Facebook en ga natuurlijk voor het Lush pakket! ❤️

 • Ik doe ook meee!!!! Mijn 1ste keuze gaat uit naar het Lush pakket… volgens mij volg ik je overal al. Ik zal je bericht van fb delen!

 • Wauw, ik doe heel graag mee. Mijn liefde voor Lush is 3 maanden geleden hernieuwd. Ik ben dol op het proberen van nog onbekende producten. Hierdoor kwam ik ook terecht op je blog. Bedankt voor alle mooie en interessante artikelen

 • Hoi, ik heb alle stappen gedaan om deel te nemen! Ik zou graag meedoen voor het LUSH-pakket :)

 • Oehh wat heerlijk. Doe heel graag mee voor pakket 1. Zulke lekkere producten zie ik er in. Duimen maar!! ?Alle stappen gedaan!

 • Alle stappen door genomen ?ga heel graag voor het Lush pakket zitten echt een paar favo’s in waar ik niet meer zonder kan?

 • Wat een leuke actie! Ik heb alle stappen doorlopen en als ik zou winnen dan zou ik graag het Lush pakket willen. I love Lush! ♡ Je blog is echt super leuk. Je hebt een leuke schrijfstijl!

 • Ik doe heel erg graag mee aan de winactie! Ik kijk af en toe op je blog aangezien je zulke handige reviews hebt! Zo kan ik kijken welke producten wel of niet in de smaak vallen en of ik ze zou proberen of niet. Ik volg je op facebook, instagram en heb je bericht op facebook gedeeld! Ik zou graag voor pakket 1 gaan mocht ik winnen :D! Veel succes aan de andere deelnemers!

 • Bedankt alvast voor de leuke winactie! Ik zou graag het Lush pakket willen winnen <3 Volg je ook op fb & instagram (Layrenna) :)

 • AAAAGGGH! Liefde voor dit mega fijne Lush pakket. Ook al bevat het andere pakket ook wat fijne merken! Niks gaat boven lush, als je het mij vraagt. Ik word toevallig begin volgende maand een jaartje ouder. Kan ik nog meer badderen! Ik volg je op alle mogelijke social media kanalen. Nu duimen!

 • Super leuke winactie! Ik zou heel graag het Lush pakketje winnen, om mezelf te verwennen na deze hele hectische examenperiode! Ik heb alle stappen gedaan (Bloglovin’, IG, FB, sharen post)

  Bedankt voor de leuke actie!

 • Zo’n leuke winactie! Ik zou graag het 1ste pakket winnen. Ik volg je ook op fb en insta :)

 • Moest het nog niet duidelijk zijn… Ik heb een voorkeur voor het 1ste pakket ?

 • Heerlijke pakketjes. Mijn dochter en ik gaan voor pakket 2!

 • Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag pakket 1 (Lush) willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

  (Volg op Bloglovin, volg Facebook en bericht gedeeld en Insta)

 • Ik doe mee voor pakket 1 ik heb alles gedaan behalve via facebook delen want ik heb geen idee hoe dat moer

 • Wat een enorm leuke winactie! Ik heb alle 4 de stappen doorlopen. Ik doe mee voor het lush pakketje, omdat ik sinds korte tijd grote fan ben van lush! Ik zou daarom graag kennis maken met meerdere producten van het merk! Once upon a time en golden wonder vind ik trouwens heerlijk!

 • WoW superleuke winactie!!?
  Ik volg je overal (Oeh, klinkt net als een creepy stalker??) en zal je bericht op FB delen!! Heb al veel gehad aan je reviews en blogposts, dus keep up the good work ?

  Xxx

 • Wat een suuuper winactie! Uiteraard ga ik voor pakket nummero 1, mede Lushie hier! Heel blij dat ik jouw blog heb ontdekt. En dubbel leuk dat ik nu een kansje maak om dit prachtige pakket te winnen. Ik heb alle stappen gevolgd, volg je op insta, fb en Bloglovin’. Ook heb ik je bericht openbaar gedeeld op fb! Fingers crossed lieve allemaal ???

 • Hele leuke winactie, en ook een hele leuke blog! Ik had het eerder nog niet gevonden. Ik heb je gevolgd op bloglovin, op facebook en instagram! Voor mij liefst het eerste pakketje, ik ben helemaal gek op lush!!

 • Waaauw? Ik ga voor het Lush pakket, ben groot fan en zo ook ooit bij jouw blog uitgekomen! Ik volg je via Facebook en Instagram (@xliekereyners) en uiteraard via Bloglovin??

 • Wat een mooie winactie , ik doe graag mee voor pakket 1 ! ❤️

 • Ik ga natuurlijk voor het lush pakket. Want nouja… mede dankzij jou word ik een lush junk ?? en van het moment dat jij jou blog met mij deelde heb ik het met veel plezier gelezen. En ook heeft het mij geholpen met hoe ik sommige producten het beste kan gebruiken ?

 • Ik volg OhMyLush op Facebook, insta en hierzo!

  & ik doe graag mee voor pakket 2, must try de deo en heb zo een 5 jaarvoorraden aan Lush ? ???

 • Superleuk! Ik ga voor pakket 1, alleen maar liefde voor Lush! Wil mijn collectie graag uitbreiden dus ben ik blij met deze actie! Alle stappen gedaan. Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram. Nu maar duimen op een heleboel geluk voor mezef!

 • Alle stappen doorlopen. Ik ben een nieuwe lush fan.
  Beide pakketten zijn super…ik ga deze keer voor pakket 2.
  Bloglovin, FB 2x en Insta stappen doorlopen.

 • Ohh super fijne winactie! Ik zou graag meedoen voor pakket 1. Ik volgde je al op Bloglovin en Insta :-)

 • Wat een leuk blog en leuke winactie! Ik volg je overal dus nu ga ik duimen voor pakketje 2. ❤️

 • Ontzettend leuk ik ga voor pakket 1
  Ik heb alle stappen gevolgd

 • Gaaf zeg!!! Ik zou graag pakket nummer 2 willen winnen!!! Heel leuk voor mijn dochter ?. Er zitten echt supergoede dingen in die wat zij kan gebruiken ?. Trouwens…een hele goede blog!!! ??

 • Oei beide klinkt super! Toch ga ik voor pakketje twee want ik ben te benieuwd baar yankee candle ( recent verslaafd geraakt haha)

  Hoop dat ik de meeste stappen goed heb gedaan! ( insta is noizstar)

  Liefs!

 • Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee voor pakketje 1. Ik volg je nu op bloglovin en heb je facebookpagina geliked. Op instagram volgde ik je al

 • Wauw, wat een tof pakket! Ik doe mee voor het LUSH pakket & volg je via Instagram, Facebook en bloglovin.

 • Hoi!

  Wat leuk dat je een winactie doet, ik doe graag mee en je weet misschien al voor welk pakket ik ga? Ik ga voor het Lush pakket nr 1!??

  Volg Oh My Lush op Bloglovin (verplicht) ✔
  Volg Oh My Lush op Facebook (+1) ✔
  Deel het bericht van de winactie op Facebook (+1)✔
  Volg Oh My Lush op Instagram (+1)✔

  Ik heb alle stappen door lopen!
  en nu duimen maar!??

  Groetjes,
  Martine
  Insta: Lovehappylushlife

 • Super leuke actie maar waarom al die voorwaarden? Ik heb geen social media…. succes iedereen want ik win toch niet, greets Irene

 • Super leuke actie van je! Ik doe graag mee voor het heeeeerlijke Lush pakket. Vind het nog steeds jammer dat er in Eindhoven nog steeds geen Lush winkel is. Maar misschien maar beter voor mn portemonnee ?

 • Ik doe mee voor het Lush pakket hoor! Heerlijk!

  Ik volg je op bloglovin en Facebook.

 • Meegedaan!

  Aangemeld en gevolgd op bloglovin, geliked en gevolgd op Facebook. Groot lush fan dus het eerste pakket lijkt me heeeeerlijk!

 • Geweldig. Mijn voorkeur gaat, zonder twijfel, uit naar het eerste pakket.

 • Graag het Lush Pakket! Ik heb alle 4 de stappen gedaan.

 • Wat een geweldige actie. Ik doe graag mee voor pakket 1 Lush.
  Ik volg je op FB en deel je bericht natuurlijk ❤️

 • Wat leuk! Ik zou graag meedoen voor pakket 2, kan ik weer eens wat anders proberen!
  Ik volg je op insta, bloglovin en Facebook :)

 • Ohhh wat superleuk en lief dat je dit organiseert voor de volgers van je blog ? wat een heerlijke pakketten zeg. Ik zal gaan voor pakket 2. Kan zeker wel wat meer ilsiee time gebruiken hihi. Heb alle stapjes doorlopen.
  Groetjes

 • He wat leuk! Ik gan voor pakket twee! Ik volg je al jaren via insta, fb en bloglovin :)

 • Super leuke actie!
  Ik doe graag mee voor het Lush pakket!
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram :)

 • Hoi,
  Ik doe heel graag mee aan de winactie. En dan vooral voor het lush pakket. Ik ken daarvan alleen “santa’s bella shower jelly”. Die is echt super fijn.
  Ik heb namelijk geen lush winkel in de buurt (moet minstens half uur reizen met de trein en helaas daardoor financieel mogelijk om laatst naar die sale na kerst te gaan).
  Ik volg je op Bloglovin, ik zag deze winactie in de dagelijkse mail met nieuwe posts.
  Wist niet eens dat je een Facebook pagina had (weer wat geleerd). Dus daar volg ik je nu en ik heb de winactie gelijk openbaar gedeeld (via Sanne Derks). Op instagram volg ik je al een hele tijd (via sanne_ikke).

  Groetjes,
  Sanne
  En dan nu duimen en afwachten.

 • Leuk zo’n winactie! Beide pakketten zien er goed uit, een keuze maken wordt moeilijk maar na lang wikken en wegen ;-) ga ik voor pakket 2. Ik volg je op Bloglovin en gedeeld op G+ ook al is dat geen extra lootje.

 • Heb het niet op facebook gedeeld, maar volg je op bloglovin, facebook en instagram uiteraard.
  Ik wil pakket nummer 1 winnen.
  ‘Gentlemen start your engines and may the best woMAN win!’

 • Alle stappen uitgevoerd en volg waar nodig. Ik ga voor het mooie pakket 1 ?

 • Wat leuk! Ik maak graag kans op pakket 1, omdat ik heel erg benieuwd ben naar de lush producten en altijd nieuwsgierig wordt door jouw lush posts, haha!
  Ik volg je op zowel Instagram als bloglovin.

 • Ik waag een kansje op pakket 1 :) Ik heb alle 4 de stappen ondernomen.

 • Leuke blog! Ga ik zeker verder volgen:). Zowel hier als op insta en facebook *heart*

  Pakket twee ziet er heerlijk uit:)

 • Aaahhhh heerlijk dat 1e pakket … daar ga ik zó van genieten … en mijn beste vriendin ook (zij heeft een bad, ik niet) Geliked en gedeeld of facebook en volg Oh My Lush op Facebook, Instagram en Bloglovin

 • Wauw! Wat een geweldige actie! Supermooie pakketten die je verloot! Ik zou heel graag meedoen voor pakket 1 Ik ben ontzettend benieuwd naar deze producten! Ik volg op insta, bloglovin, facebook

 • Wat een toffe winactie…..mijn voorkeur gaat uit naar het 1e pakket!
  Ik alle 4 de stappen doorlopen.
  En nu duimen tot 7 februari!

 • Ik zou het graag delen met mijn vriendin Sussanne Lanser die een moeilijke tijd doormaakt en dan zou ik voor pakket 2 kiezen !
  Instagram volg ik onder Momzymom
  Bloglovin volg ik
  Facebook ✔
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 • Alles gedaan behalve gedeeld op Facebook :)
  Super leuk!! Ik ga graag, zoals bijna iedereen hah, voor pakket 1! Cinders is ook zo lekker ?

 • Ohhh hey ik kan je niet op Facebook volgen omdat er staat definitief gesloten!!

 • Leuke blog! Heb alle stappen gevolgd ?
  Lush pakket lijkt me heel leuk.
  Summie1985@hotmail.com

 • Super leuk dit! Ik volg je uiteraard overal! En vindt je blog heerlijk om te lezen!
  Mocht ik winnen dan gaat mijn voorkeur uit naar pakket 2!

 • wat mooie pakketten, doe graag mee voor pakket nr 2 voor mijn dochter, kan zij deze heerlijke producten uitproberen
  volg u op instagram,bloglovin,facebook

 • Oeh wat super lief dat je twee zulke mooie pakketen weggeeft zeg. Uiteraard doe ik mee voor het Lush pakket.Ik was natuurlijk al op blogloving en instagram je trouwe volger en nu ook op Facebook!

 • Fijne winactie! Ik doe graag mee voor het Lush pakket! :-) Ik volgde je al overal en heb de actie gedeeld via Facebook.

 • Zoals ik op Facebook al aangaf: een gewetenskwestie! Mijn eerste impuls is om ” Oh My Lush” trouw te blijven, maar mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe horizons doet óók een duit in het zakje….
  Ik kies na lang dubben voor het tweede pakket en hoop van harte dat het me niet zal berouwen! En o ja, ik volg je overal op de voet Evelien!

 • Heerlijke actie! Doe graag mee voor pakket 1…
  silly73@live.nl

 • Oke ik ga het gewoon proberen, haha. Ik kwam via je tweet over de prachtige gedichten *ahum*. Ik doe mee voor het Lush pakket en volg je overal. Dikke liefde voor Ultrabland en Cinders. Ben benieuwd naar de rest. Helaas kan ik niet tegen de bodylotion maar ik ken genoeg mensen die ik daar blij mee zou kunnen maken.

 • Wat leuk!! Ik doe graag mee voor het Lush pakket, ik hou van Cinders, Golden Wonder & Santa’s Belly! Ik heb je ook gevolg op Instagram (talita_goethals) & Facebook (zelfde naam!) :D

 • Ooh oops net verkeerd ingevuld ?

  Ik volg je overal en heb het bericht gedeeld.
  Het pakket maakt me niet uit ik laat me verrassen.
  Super leuk dit?

 • Super toffe winactie! Ik ga graag voor pakket 2. Ik volg je overal op.

 • Fijn dat je zo blij met je blog bent, ik ook! En met deze winactie ook. Ik maak graag kans op pakket 2!

 • Ik zou het te gek vinden als pakket nr 2 op mijn (nieuwe) deurmat zou vallen. Woon sinds kort op mezelf en merk dat het toch wel altijd handig was om allerlei beautyproducten van je moeder te kunnen gebruiken.(Sorry mams)

 • Super leuke winactie!
  Ik heb alle stappen gevolgd en zou graag kans maken op het tweede pakket!

 • oh wauw wat een super toffe win-actie. Ik heb alle stappen gevolgd en gedaan… natuurlijk wil ik graag voor pakket 1 gaan, heel hard duimen!! Fijn weekend meis

 • Zou super leuk zijn om pakket 1 te mogen winnen. De fantastische productjes van lush zijn de perfecte manier om gezellig te ontspannen na een vermoeiende examenperiode. Ik heb alle 4 de stappen gevolgd en zou graag voor pakket 1 gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën