Mijn Lush Liverpool wishlist

Text size: bigger / smaller

Haiii! Zoals je misschien weet, ga ik 30 april naar Liverpool met een vriendin. Doel van het reisje? Lush, natuurlijk! De nieuwste en tevens grootste Lush winkel ter wereld is daar sinds kort geopend. Voorheen was Lush Oxford Street de grootste, maar Liverpool heeft nu een winkel die nog net even wat groter is. Ook heeft Lush Liverpool meer dan 300 exclusieve producten, dus ik besloot als onderdeel van de voorpret alvast een wishlist te maken. Kijk je mee?


foto || foto

Lush Blossom Washcloud – £4.95
Lush Cookie Dough Lip Scrub – £6.50


foto || foto

Lush Validation Shower Bomb – £2.75
Lush Wake Up Call Shower Bomb – £2.75


foto || foto

Lush Supernatural Powers Shower Bomb – £2.75
Lush Ultraplant Facial Cleanser – £12.50


foto || foto

Lush Bongo Shower Jelly – £5.50 / £10.95
Lush Conga Shower Jelly – £5.50 / £10.95


foto || foto

Lush Bubblegum Toothy Tabs – £6.50
Lush Toothy Fruity Toothy Tabs – £6.50


foto || foto

Lush Hercules Hot Oil Treatment – £6.95
Lush Goddess Hair Moisturiser – £13.50


foto || foto

Lush Super Milk Hair Conditioner Spray – £14.95 (100 gram) / £29.95 (250 gram)
Lush Willow the Wisp Hair Thickening Serum – £14.95


foto || foto

Lush Easy Peeler – £4.95
Lush American Cream Pressed Conditioner Bar – £8.50


foto || foto

Lush Mango Co Wash – £9.95
Lush Banana Co Wash – £9.95

Waarschijnlijk kom ik met alles van m’n wishlist + 633 andere producten thuis, dus dat we een grote koffer meenemen, is wel slimme zet. Ik ga echt die hele complete toko leegshoppen. Oh, en ik ga ook nog een winactie organiseren op m’n Instagram na terugkomst, ik hoop dan inmiddels al 2500 volgers te hebben! De winactie wordt wereldwijd, dus laat vooral weten welke producten je graag ziet in de winactie.

Fijne Pasen!

8 Responses to Mijn Lush Liverpool wishlist

  • Heel veel plezier, ik hoop er ook nog een keer rond te kunnen struinen ;)

  • Oeeh, alles van je wishlist zou ik wel willen proberen! Behalve de bad producten want die gebruik ik bijna nooit. Ben ook benieuwd naar die cleanser jellies die in citrus-schillen zitten. Weet even niet hoe ze heten haha.

  • Oké dat is een wishlist! Ik wil dat ook allemaal! Lijkt me heerlijk om daar rond te struinen! Liefde voor alles van lush

  • Super toffe producten op je lijstje. Er zitten zeker ook wel een aantal dingen bij die ik ook zou willen kopen! Ze hebben gewoon zoveel toffe spullen daar. Helaas zal ik me moeten inhouden. Ik heb vorige week een auto gekocht dus #blut :( Maar ik denk dat de experience ook echt geweldig gaat zijn! Ik ben zo benieuwd om te lezen hoe je het hebt gehad daar. Ik neem wel aan trouwens dat je meer dan 1 keer naar de Lush gaat?

  • Toffe wishlist! Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de Cookie Dough lipscrub. :)

  • Oeeeh, wat een heerlijke producten! De Supernatural Powers Shower Bomb en de Ultraplant Facial Cleanser zien er geweldig uit. ♥ Ik moet toch maar eens werk maken van dat lijstje. ? Ik ben zo benieuwd naar je verhalen! Maar uhm, een wereldwijde winactie?! Mispak je alsjeblieft niet aan de mogelijke verzendkosten, haha! ?

  • Ooh wat een mooi (redelijk bescheiden) lijstje! Ik ben zelf erg benieuwd naar de cookie dough lipscrub en bijna haarproducten.

  • Mooie wishlist! Die super Milk hair conditioning spray lijkt me fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Oh My Lush! Ik ben Evelien en ik ben sinds 2013 groot Lush fan. Op deze blog deel ik graag mijn liefde voor Lush met andere fans.

Choose another theme
Categorieën